Veilig tatoeage verwijderen met de Picosecond Laser

Zelfs moeilijke inktkleuren zoals blauw en groen, en eerder behandelde recalcitrante tatoeages kunnen met minder behandelingen met een kortere hersteltijd worden verwijderd.
Direct aanschaffenApparaat leasen

Het nieuwste model

Net zo’n hoogwaardig toestel als onze Diode ICE laser Platina, maar met de nieuwste Triplewave technologie. Het grootste voordeel van ons Triplewave model is dat deze nog veiliger en effectiever werkt op de donkere huidtypen, maar ook de blonde haren gemakkelijker behandeld. Ook deze diode laser heeft het een gemoderniseerd uiterlijk waardoor het echt de eyecatcher van de salon wordt.

Dankzij het grote 15 inch beeldscherm en gebruiksvriendelijke software is deze gemakkelijk te bedienen.

De voordelen

  • Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -12 is de behandeling ontzettend aangenaam voor de cliënt en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren.
  • Onze Diode laser heeft een flits capaciteit van 10 flitsen per seconde. Hierdoor profiteer je van een minimale behandeltijd.
  • De diode ICE laser Platina werkt niet meer met flitslampen en heeft een vermogen van 10 miljoen flitsen. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op het vervangen van flitslampen.
  • Het menu van het apparaat is voorzien van verschillende werkmenu’s waardoor je altijd de meest effectieve en veilige instellingen gebruikt.
  • Voorzien van 3 golflengten: Alexandriet, diode en YAG
  • GRATIS precisie kopje voor de kleine zones
  • Onze diode laser is voorzien van de verplichte medische CE certificering!

De Diode ICE LASER aanschaffen voor jouw schoonheidssalon?

Als je samenwerkt met Cosmetic Laser Nederland, neem je niet alleen een machine. Wij geven je ook professionele service en ongeëvenaarde hulp tijdens het runnen van jouw bedrijf.

Donec mollis ligula ut libero consequat, ut maximus magna aliquam. Integer at nisi nec quam maximus.