Veilig tatoeages verwijderen met de PicoSecond Laser!

Met de multifunctionele PicoSecond Laser verwijder je niet alleen razendsnel tatoeages, ook behandel je in no-time littekens, pigmentaties en kalknagels!
Direct aanschaffenApparaat leasen

Het nieuwste model

De naam zegt het al; de PicoSecond Laser maakt gebruik van ‘picoseconden’. Dit razendsnelle vermogen garandeert de meest effectieve en veilige behandeling.

Door nieuwe lasertechnologieën zijn tatoeages plotseling niet meer zo permanent als vroeger. Daarom dat de vraag naar het verwijderen hiervan erg groot is, maar de behandelingen kunnen lang duren en pijnlijk zijn.

Gelukkig brengt de PicoSecond Laser hier verandering in! Met deze innovatieve laser behandel je jouw klanten snel, effectief en minder pijnlijk. Zelfs lastige pigmenten kunnen probleemloos op ieder huidtype behandeld worden. Het maakt dus niet uit of jouw klant een extreem lichte of donkere huid heeft; er bestaat geen kans op huidschade!

Geschikt voor Carbon Laser Peeling (CLP)

De carbon laser peeling is ontzettend populair en is zeer effectief voor het verminderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser stimuleert zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid, wat deze behandeling zo effectief maakt.

Behandelingen die worden uitgevoerd met de carbon lens zijn pijnloos. Je gebruikt er een speciale koolstofhoudende carbon crème voor. De carbon crème is ook verkrijgbaar bij ons.

De voordelen op een rij

Veilig

  • Lichtpulsen van een picoseconde i.pv. per nanoseconde.
  • Hierdoor wordt het proces niet alleen versneld, maar het is vooral veel veiliger.
  • Door de super korte pulsduur verdwijnt de kans op huidschade.

Gemak

  • Geschikt voor het verwijderen van tatoeages, pigmentaties, littekens en  effectieve rimpelbehandeling.
  • Door de extreme snelheid van de machine hebben klanten achteraf geen last van roodheid en irritaties.

Gratis opleiding bij aanschaf van onze PicoSecond Laser

Bij de aanschaf van onze PicoSecond Laser ontvang je een gratis opleiding.

Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met de PicoSecond Laser echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 6 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je de kosten voor een opleiding als korting op het apparaat.

De Picosecond Laser aanschaffen voor jouw schoonheidssalon?

Ben je klaar voor de volgende stap en wil je je schoonheidssalon naar het hoogste niveau tillen? Twijfel dan niet langer en start je nu aankoop! CosmeticLasers.nl staat altijd voor je klaar; voor, tijdens en na de aankoop van de PicoSecond Laser.

Heb je nog vragen of twijfels? Neem dan contact met ons op en CosmeticLasers.nl lost het voor je op!

💬 Hulp nodig?