CosmeticLasers.nl geeft jouw schoonheidssalon een boost!

Wij bieden een breed assortiment aan apparatuur voor haar- en huidbehandelingen. Aanvullend gespecialiseerde trainingen zodat jij het meeste uit jouw apparaat kunt halen.

De gezichten achter CosmeticLasers.nl

Iris is een schoonheidsspecialiste en heeft jarenlange ervaring op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Met haar expertise maakt zij weloverwogen keuzes - zo krijgt jouw bedrijf gegarandeerd de beste apparatuur. Ze maakt dagelijks gebruik van alle apparaten en deelt haar kennis graag met jou!

Henry zorgt voor alle ins en outs. Hij volgt de technische ontwikkelingen op de voet, regelt de inkoop van deze hoogwaardige apparatuur en zorgt ervoor dat er altijd onderdelen op voorraad liggen. Dit allemaal voor een eerlijke prijs, zodat jij als afnemer nooit teveel betaalt.

Voor behandelingen in het hogere segment

Iris en Henry hebben beide gevoel voor esthetiek en zijn altijd op de hoogte van de trends in de schoonheidsbranche.

Met de professionele apparatuur van CosmeticLasers.nl kan jouw salon luxe behandelingen in het hogere segment aanbieden, waarmee jij je kunt onderscheiden van concurrenten.

Geef jouw schoonheidssalon een boost!
CosmeticLasers.nl levert hoogwaardige cosmetische apparatuur en producten aan specialisten in de schoonheidsbranche. Met de meest innovatieve apparaten is jouw bedrijf helemaal up-to-date met de laatste behandelmethodes.

Veilig, kundig en snel behandelen dankzij een professionele training

CosmeticLasers.nl verzorgt gespecialiseerde trainingen zodat jij het meeste uit jouw apparaat kunt halen. Met onze trainingen wordt jij gegarandeerd een professional en ontvang je een gepersonaliseerd certificaat van CosmeticLasers.nl!

Wij kunnen deze training op locatie geven tijdens de levering van de apparatuur, maar je bent ook welkom in Sneek of Putten. Bij de aanschaf van een apparaat, krijg jij deze professionele training helemaal gratis!

CosmeticLasers.nl is natuurlijk altijd telefonisch bereikbaar voor al je vragen!

💬 Hulp nodig?